Ondernemen doen we Zo

Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma voor en over de zakelijke markt. Presentatoren Jeroen Smits en Anouk van Kooijk gaan voor dit programma in gesprek met ondernemers uit verschillende branches.

hhhjj
Schermafbeelding 2017-08-24 om 12.30.59-min
Schermafbeelding-2017-08-25-om-09.46.06-min-1024x576-min

De ondernemers achter de organisatie krijgen op deze manier een gezicht. Waarom werkt de ondernemer elke dag tot in de late uurtjes om vervolgens ’s ochtends vroeg een vergadering te leiden? Wat drijft deze persoon om nooit op te geven en elke tegenslag als een nieuwe kans te beschouwen? Waar haalt een ondernemer de passie voor zijn vak vandaan?

Ondernemen doen we Zo

Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma voor en over de zakelijke markt. Presentatoren Jeroen Smits en Anouk van Kooijk gaan voor dit programma in gesprek met ondernemers uit verschillende branches.

Tafelgesprek en wekelijks vaste rubrieken!

Jeroen en Anouk reizen niet alleen het land door om op zoek te gaan naar ondernemers, maar de ondernemers komen ook bij Jeroen aan tafel in de studio. Aan tafel zullen zij dieper ingaan op onderwerpen die spelen in de wereld van de ondernemers. Hiervoor zullen onder andere topfunctionarissen, (oud-)ondernemers en topsporters bij hem aanschuiven. Afgelopen seizoen heeft Jeroen de eer gehad om gasten zoals Aad Ouborg, Kees Verpalen, Michiel Mol, Raymond Klompsma, Ron Simpson en Jeroen van der Veer aan tafel te verwelkomen. Ook zullen zij een heerlijke maaltijd geserveerd krijgen, gepaard met een goed glas wijn.

Onze vaste Partners

Jeroen Smits

Jeroen Smits brak door op de Nederlandse televisie met de overwinning in het RTL4-programma Moppentoppers. Vervolgens maakte hij ruim 6.000 uur live televisie bij Call TV en presenteerde hij tal van televisieprogramma’s. Tegenwoordig presenteert Jeroen voor Alles over Wonen, Op de Camping en Ondernemen Doen We Zo en is hij daarnaast nog actief als comedian en BABS.

Anouk van Kooijk

Anouk van Kooijk is een duizendpoot met een schat aan ervaring. Zij heeft ervaring met acteren, zang én dans in de Nederlandse theaters en zij deed televisie ervaring op bij verschillende producties. Anouk is presentatrice geweest van de zakenprogramma’s Ondernemen Nederland en Regio Business Magazine. Daarnaast heeft zij Wat Vrouwen Willen, Madri Rond de Wereld en Bruisend Horeca gepresenteerd. Tegenwoordig presenteert zij Wonen, Koken & Leven en is zij óók nog eens actief als creative producer.